Patch testare dermatita de contact

PATCH TESTARE (Depistarea dermatitei de contact si a cauzelor acesteia)

Testarea alergica cutanata este o investigatie menita sa identifice cauza dermatitei de contact. Aceasta este o afectiune în care pielea dezvolta arii de inflamatie (roseata, mancarime) atunci când reacționează împotriva unei substanțe specifice.

 

Substanța la care reacționați se numeste alergen. Nu ne nastem cu acest tip de alergie – trebuie să fi avut în prealabil contact cu alergenul care a sensibilizat sistemul imunitar.

Cu testele “patch” provocam pielea la cantitati infime de diversi alergeni comuni (in jur de 30 pentru testarea standard) care includ conservanti, diverse ingrediente frecvente din cosmetice, parfumuri, baze pentru produse cauciucate, plastice, metale, medicamente etc.

 

Nu este o investigatie usor de interpretat si numai medicii cu experienta va pot da raspunsuri clare in ceea ce priveste relevanta acesteia.

Impresiile clienților despre serviciile noastre

Ai o urgență dermatologică?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici dacă sunteți de acord.   NU - click aici dacă NU sunteți de acord. ?