Chirurgie Dermatologica

Chirurgia dermatologica este o parte integranta a dermatologiei, in special a terapiei dermatologice.

 

Exista multe proceduri la indemana medicului specialist dermatolog. Pe langa tumori, un numar mare de probleme dermatologice pot fi tratate chirurgical asigurand rezultate de obicei superioare celor obtinute prin tratament conservativ.

Aparitia radiochirurgiei a permis chirurgului dermatolog sa opereze foarte usor, fara presiune, cu o degajare minima de caldura, intr-o zona in care accesul cu un bisturiu este de cele mai multe ori extrem de dificil si totodata sa poata controla si coagularea. Astazi, prin radiochirurgie, este posibil controlul caldurii creata prin volatilizarea celulelor, un control suficient pentru a asigura obtinerea unor rezultate bune.

 

In centrul NOVA DERM utilizam radiocauterul MAYER-HAAKE dotat cu tehnologie germana de ultima generatie fiind produs de o firma de referinta in domeniu

De cele mai multe ori leziunile excizate sunt trimise la analiza histopatologica (microscopica).

 

Urmeaza un control al ariei tratate (plaga postoperatorie) si ulterior scoaterea firelor la 7, 10 sau 14 zile. In toate aceasta perioada puteti contacta Clinica pentru orice ingrijorare.

 

Alunitele atipice, dureroase, care sangereaza sau pur si simplu inestetice precum si alte leziuni precum chisturi, lipoame (mase profunde de grasime), negi, veruci, keratoze, cancer de piele pot fi operate in conditii de maxima siguranta si sterilitate la NOVA DERM.

Impresiile clienților despre serviciile noastre

Ai o urgență dermatologică?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici dacă sunteți de acord.   NU - click aici dacă NU sunteți de acord. ?