Cabinet Dermatologie Mangalia

In 2016 echipa NOVA DERM a inceput sa-si desfasoare activitatea intr-un nou cabinet de dermatologie deschis in Mangalia – Str. Mircea cel Bătrân Nr. 3, etaj 2 (incinta Centru medical Mangalia – lângă Tribunal)

 

NOVA DERM Mangalia – Clinica Dermatrologie Mangalia – oferă o serie de servicii în contract cu CAS (Casa Județeană de Asigurări de Sănătate) dar și servicii cu plată, la prețuri accesibile.

 

În cadrul cabinetului pacienții asiguraţi beneficiază de consultatii si tratamente dermatologice, dermatoscopie (evaluarea alunitelor), testare lampa Wood (utila in micoze, vitiligo), electrocauterizari si biopsii cutanate

 

Program cabinet dermatologie Mangalia este de Luni – Vineri, de la ora 09:00 la ora 13:00 (în afară de Miercuri: program 14:00 – 18:00).

Adresa noastră

Str. Mircea cel Bătrân Nr. 3, etaj 2

(incinta Centru medical Mangalia – lângă Tribunal)

Contact Rapid

Programări telefonice: 0374 554 300

Email: contact@novaderm.ro

    Sunt de acord ca datele transmise prin intermediul acestui formular de contact să fie folosite conform politicii de confidențialitate novaderm.ro

    Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici dacă sunteți de acord.   NU - click aici dacă NU sunteți de acord. ?