Tratamentul venelor inestetice

Scleroterapia – Tratamentul venelor inestetice (“vase sparte”, varicozitati, venectazii, varice)

Scleroterapia este cel mai eficient tratament pentru venele inestetice – vase sparte, varicozitati, varice, venisoare, telangiectazii. Este o procedura cu rezultate superioare tratamentelor laser, care sunt si mult mai costisitoare, in cele mai multe cazuri.

 

In general, pot fi tratate cu rezultate excelente si sigure venele de diametru mic pana la mediu (1mm-5mm).

 

Procedura consta in injectarea unui agent sclerozant care duce la distrugerea peretelui vascular. Este nevoie de injectii in mai multe puncte si eventual in mai multe sedinte pentru rezultate ideale.

In consultatia dinaintea tratamentului medicul va stabili daca exista suspiciuni de boli ale venelor profunde sau obstructii, probleme mai avansate ale valvelor ce pot duce la o intoarcere a sangelui venos in vasele din piele. Este posibil sa vi se recomande o ecografie a venelor (Duplex Doppler) inainte de tratament.

 

Este nevoie sa purtati ciorapi elastici pentru o perioada de 1-2 saptamani dupa tratament. Medicul va da sfaturi in aceasta privinta.
In Clinica NOVA DERM folosim substante cu un profil de siguranta excelent, utilizate de centre de flebologie recunoscute la nivel international.

Impresiile clienților despre serviciile noastre

Ai o urgență dermatologică?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici dacă sunteți de acord.   NU - click aici dacă NU sunteți de acord. ?