Echipa

Cea mai importanta componenta a oricarui cabinet de dermatologie o constituie factorul uman, acesta fiind si modelul pentru care ne-am selectionat cu foarte mare atentie echipa de medici.

 

NOVA DERM are o echipa tinara dar specializata de medici dermatologi si asistentente care ofera toata gama de servicii si tratamente dermatologice la standarde europene de calitate

 

Activitatea medicala este divizata, in cele mai multe cazuri, in functie de expertiza si interesul medicilor din echipa – pentru a avea certitudinea ca medicul dumneavoastra trateaza in mod curent pacienti cu aceleasi probleme si astfel acumuleaza o experienta considerabila intr-un subdomeniu particular al dermatologiei.

 

Echipa de medici si asistente se perfectioneaza continuu prin cursuri postacademice in tara si strainatate pentru a fi in permanenta la curent cu toate noutatile din domeniu.

Echipa noastră

Dr. Dimancea Andrei

Fondator NOVA DERM, medic specialist dermatologie

Dr. Sowlati Mehdi

Coordonator medical, medic primar dermatologie

Dr. Lungu Mihaela

Medic specialist DV

Dr. Simion Dănuța

Medic specialist dermatologie

Dr. Merdinian Liviu

Medic specialist dermatologie

Novaderm

Dr. Costache Mirabela

Medic specialist dermatologie

Dr. Frâncu Irina

Medic specialist dermatologie

dr Asoni Moussaoui

Dr. Asoni Moussaoui

Medic specialist dermatologie

Dr. Tudor Georgeta

Medic primar dermatologie

Dr. Bujor Tania

Medic specialist dermatologie

Impresiile clienților despre serviciile noastre

Ai o urgență dermatologică?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici dacă sunteți de acord.   NU - click aici dacă NU sunteți de acord. ?