Mezoterapie

Mezoterapie este un tratament ce consta din micro-injectii cu un amestec individualizat de vitamine pentru piele si par, aminoacizi, substante minerale, produse naturale, compozitia amestecului fiind aleasa de catre dermatolog. La cabinetul nostru folosim aceasta tehnica dermato-cosmetica pentru regenerarea pielii si parului, ca tratament anti-celulita sau impotriva grasimii localizate/lipoame.

Se recomandă prin efectuarea a 3 sedințe de biorevitalizare la interval de 2-3 săptămâni, cu scopul de a reface densitatea și elasticitatea tegumentului. Procedura este rapidă, nedureroasă, presupune microinjectii controlate la nivelul dermului, concentrate în special pe zonele cu maxim deficit (piele lăsată, cu riduri fine). Înainte de tratament cu 30 minunte se aplică o cremă anestezică pentru înlăturarea completă a disconfortului. Imediat după administrarea substanțelor pielea este roșie și ușor umflată.

Recuperarea la mezoterapie faciala este de obicei, rapidă (3-4 ore), rezulatele se observă din ziua următoare tratamentului, pielea devine mai plină, mult mai fermă și strălucitoare. Pacientul trebuie să respecte instrucțiunile medicului cu privire la îngrijirea după tratament pentru a beneficia de rezultate și pentru a evita posibile complicații.

Impresiile clienților despre serviciile noastre

Ai o urgență dermatologică?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici dacă sunteți de acord.   NU - click aici dacă NU sunteți de acord. ?