Tratament Laser Dermatologie

Tratamentele cu laser (tratament acnee laser, tratament facial cu laser, tratament laser fata, etc) ocupa un loc din ce in ce mai important in terapia patologiei dermatologice.

Centrul NOVA DERM – cabinet laser dermatologie – dispune de un laser medical FOTONA de ultima generatie Er/ND YAG

Laser Erbium

Laserul Erbium YAG este utilizat pentru resurfacing cutanat, cu scopul de a indeparta ridurile mai profunde sau cicatricile inestetice care apar dupa vindecarea leziunilor acneice.

 

Laserul Erbium realizeaza un peeling profund, indepartand epidermul-cel mai superficial strat al pielii. Procesul de vindecare, prin reepitelizare si sinteza de colagen, creeaza un aspect mult ameliorat al tenului, mai ferm, mai luminos si mult mai neted. Comparativ cu tehnicile de peeling chimic, tratamentul Laser este mai sigur si mai precis, cu un risc redus de aparitie a reactiilor adverse.

 

De asemenea laserul Erbium poate fi utilizat pentru formatiuni tumorale benigne.

  • Riduri
  • Laxitate cutanata
  • Cicatrici
  • Hiperpigmentare cutanata
  • Nevi dermali benigni, keratoze seboreice, papiloame
  • Milium, siringoame, hiperplazii sebacee

Laserul Nd: YAG

Laserul Nd YAG poate fi utilizat in practica dermatologica in special pentru malformatii vasculare (hemangioame, puncte rubinii, telangiectazii, stelute vasculare)

 

Pentru orice informatii privind tratament acnee laser pret, tratament facial cu laser pret, cat si alte servicii si preturi, ne puteti contacta telefonic.

Impresiile clienților despre serviciile noastre

Ai o urgență dermatologică?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici dacă sunteți de acord.   NU - click aici dacă NU sunteți de acord. ?