Dermatologie si Venerologie Generala

Dermatologie – conform dictionarului explicativ al limbii romane – este o ramură a medicinii care studiază pielea și bolile ei.

 

Dermatologul se ocupa de toate afectiunile pielii, parului si unghiilor care sunt deranjante atat pentru pacient cat si pentru cei din jur. Un tratament corect si precoce influenteaza semnificativ prognosticul.

 

In cabinetul Nova Derm – cabinet dermatologie venerologie – aveti ocazia sa fiti consultat de catre un medic specialist pentru orice afectiune dermatologica si de dermato venerologie, apoi vi se va propune o schema terapeutica personalizata, tinandu-se cont de patologia asociata.

In centrul nostru puteti trata boli ca: urticarii, eczeme, psoriazis, dermatoze buloase, colagenoze, infectii virale, bacteriene, micotice, parazitare, acnee, tumori cutanate, ulcere de gamba.

 

Venerologia reprezinta asa zisa “a doua fata” a dermatologiei; acest domeniu se ocupa de acele imbolnaviri cutanate si ale mucoaselor care avand un caracter contagios, se transmit pe calea raporturilor sexuale. Denumirea clasica de boli venerice tinde sa fie inlocuita cu denumirea moderna de boli sexual transmisibile.Oferim consultatii pentru toate afectiunile cu transmitere sexuala (sifilis, gonoree, uretrite cornice, herpes genital), asigurandu-se confidentialitatea diagnosticului

Impresiile clienților despre serviciile noastre

Ai o urgență dermatologică?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici dacă sunteți de acord.   NU - click aici dacă NU sunteți de acord. ?