Despre Noi

Societatea Innovative derm activeaza in domeniul serviciilor medicale specializate prin inaugurarea in anul 2012 a unui centru dermatologic modern in municipiul Constanta pe Strada Grozesti nr. 43 (www.novaderm.ro)

 

Este singurul centru medical dedicat dermatologiei din Dobrogea dotat cu echipamente de ultima generatie avand in echipa 6 medici dermatologi si un medic chirurg.

 

Din luna mai a anului 2013 am intrat in parteneriat cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate pentru ca pacientii nostri sa beneficieaze de consultatie gratuita pe baza biletului de trimitere emis de medicul de familie in limita plafonului contractat

 

In ianuarie 2015 am deschis un sediu secundar NOVA DERM Medgidia iar in aprilie 2016 NOVA DERM Mangalia pentru a oferi o solutie integrata si accesibila pacientilor din municipiul Medgidia, Mangalia si zonele limitrofe in patologia dermatologica si venerologica.

 

Anul 2017 este marcat de deschiderea centrelor din Eforie Nord si Navodari cat si de preluarea vilei Minerva din Techirghiol cu scopul de a ne consolida si extinde serviciile medicale pe mai mulţi piloni- balneologie si recuperare medicala, nutritie si introducerea unui concept nou in terapia dermatologica.

 

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii i reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.

Impresiile clienților despre serviciile noastre

Ai o urgență dermatologică?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici dacă sunteți de acord.   NU - click aici dacă NU sunteți de acord. ?