Analize dermatologice

ANALIZE DERMATOLOGICE DIN PROBE BIOLOGICE

La NOVA DERM, pentru o diagnosticare corecta a unei afectiuni dermatologice, puteti accesa testele de laborator, cum ar fi testele de sânge,urină, secretii, scuame, unghii, fir de par sau chiar biopsie a pielii.

 

Pachetele NOVA DERM  îți permit să depistezi sau sa investighezi potentialele cauze a celor mai frecvente afectiuni dermatologie;

analize dermatologice

PACHET ANALIZE ACNEE

PACHET ANALIZE ALOPECIE

PACHET ANALIZE URTICARIE

PACHET ANALIZE AFECTIUNI UNGHIALE

PACHET ANALIZE PSORIAZIS

PACHET ANALIZE BOLI CU TRANSMITERE SEXUALE

PACHET ANALIZE IMUNOLOGIE

TESTE RAPIDE PENRU BOLI CU TRANSMITERE SEXUALA

analize dermatologice

In clinica NOVA DERM gasiti teste rapide ( similare testelor de sarcina sau glicemie cu proba din urina sau sange capilar) cu rezultate fiabile in 15 minute pentru boli precum HIV, sifilis, candida, gonoree, chlamidia, trichomonas sau gardnerella.

 

Testarea pentru infecţiile cu transmitere sexuală este foarte importantă. Multe astfel de infecții nu prezintă simptome sau semne de boală, în special la bărbaţi. Acestea pot „da de știre” atunci când boala se află deja într-o fază foarte avansată. Netratate la timp, bolile venerice pot avea consecinţe grave. Cu cât sunt descoperite mai precoce, cu atât cresc şansele ca acestea să poată fi tratate cu succes. Tratamentul cu întârziere sau incorect al tuturor bolilor cu transmitere sexuală poate duce la infertilitate.

Testarea este singura modalitate de a ști sigur ce se întâmplă.

 

Cele mai frecvente boli cu transmitere sexuală pot fi vindecate cu ușurință cu medicamente. Bolile cu transmitere sexuală care nu pot fi vindecate beneficiază adesea de tratamente care să ajute în ameliorarea simptomelor și să scadă șansele de a transmite ITS oricui altcuiva.

TESTE ALERGII DE PIELE

Testarea alergica cutanata este o investigatie menita sa identifice cauza alergodermiilor. Alergodermiile reprezinta afectiuni în care pielea dezvolta arii de inflamatie (roseata, mancarime) atunci când reacționează împotriva unei substanțe specifice.

 

Substanța la care reacționați se numeste alergen. Nu ne nastem cu acest tip de alergie – trebuie să fi avut în prealabil contact cu alergenul care a sensibilizat sistemul imunitar.

analize dermatologice

Cu testele „patch” provocam pielea la cantitati infime de diversi alergeni comuni (in jur de 30 pentru testarea standard) care includ conservanti, diverse ingrediente frecvente din cosmetice, parfumuri, baze pentru produse cauciucate, plastice, metale, medicamente etc.

 

Nu este o investigatie usor de interpretat si numai medicii cu experienta va pot da raspunsuri clare in ceea ce priveste relevanta acesteia.

Impresiile clienților despre serviciile noastre

Ai o urgență dermatologică?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici dacă sunteți de acord.   NU - click aici dacă NU sunteți de acord. ?