Crioterapie

Crioterapie negi, veruci, papiloame, condiloame

Crioterapie este o optiune excelenta pentru tratamentul papiloamelor, condiloamelor, verucilor plane, keratozelor seboreice sau actinice. Este folosita cu succes deosebit, chiar si pentru zone precum fata sau regiunea genitala (penis, gland, scrot, vulva, labii, perianal), pentru negii plani/verucile plane de la nivelul fetei, mainilor si acceptata mai usor de copii.

 

Negii / verucile de grosime considerabila de la nivelul palmelor si talpilor raspund slab la crioterapie si de cele mai multe ori sunt tratati medical si chirurgical (chiuretaj si cauterizare, excizie).

In clinica NOVA DERM – clinica crioterapie Constanta – folosim aparatura pentru crioterapie de actualitate, sigura, eficienta si foarte precisa – Cryo Pro

 

De cele mai multe ori apare roseata, o bula / vezicula cu lichid clar sau hemoragic (rosu) care trebuie sparta, si o mica eroziune/ulceratie in 1-3 zile. Ulterior va aparea o crusta care NU trebuie inlaturata. Vindecarea completa se va realiza in 1-2 saptamani, posibil cu o mica cicatrice.

Impresiile clienților despre serviciile noastre

Ai o urgență dermatologică?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici dacă sunteți de acord.   NU - click aici dacă NU sunteți de acord. ?