Controleaza-tiacumalunitele? Fa-ti o dermatoscopie!
Ce presupuneun laserdermatologic? Laserul FOTONA !
Abordare pluridisciplinara specializata! Ai o alergie cutanata?

DERMATO-ESTETICA

1. Peeling
Peeling-ul chimic, superficial sau mediu, reprezinta o metoda care inlatura straturile superficiale de piele patata, devitalizata. Procedura conduce la improspatare si revitalizare cutanata atunci cand este practicata de un dermatolog cu experienta, aceasta tehnica fiind din ce in ce mai folosita pentru corectia unor riduri, cicatrici fine, sau probleme de pigmentare a pielii.

2.Mezoterapie
Mezoterapia consta din micro-injectii cu un amestec individualizat de vitamine pentru piele si par, aminoacizi, substante minerale, produse naturale, compozitia amestecului fiind aleasa de catre dermatolog. La cabinetul nostru folosim aceasta tehnica dermato-cosmetica pentru regenerarea pielii si parului, ca tratament anti-celulita sau impotriva caderii parului.

3. Fillere
Acidul hialuronic este folosit pentru umplerea ridurilor, pentru augmentare / marire buze sau pentru estompare cearcane. Aceasta metoda dermato-cosmetica este din ce in ce mai solicitata la cabinetul medicului dermatolog datorita efectului de corectie imediata care confera pacientilor un grad inalt de satisfactie.

4. Marire buze
Toxina botulinica este utilizata pentru relaxarea ridurilor de expresie, dar si ca tratament al transpiratiei excesive, metoda fiind lipsita de riscuri in mainile unui dermatolog antrenat.

5. Analiza computerizata a tenului
Cu ajutorul Sistemului A-one se face o analiza complexa a tuturor caracteristicilor individuale ale tenului, ceea ce reprezinta fundamentul stabilirii unui program de rejuvenare cu ajutorul tehnologiilor laser si de ingrijire faciala perfect individualizate. Ce ofera A-ONE?

  • analiza complexă a tenului
  • evaluarea porilor
  • evidenţierea ridurilor
  • analiza tulburărilor pigmentare
  • recunoaşterea problemelor cauzate de razele ultraviolete
  • reprezentarea grafică a rezultatelor
  • planificarea unui tratament Anti-Aging individualizat